Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passief massief bouwen

Passief massief bouwen

Passief massief bouwen levert huizen en panden op die klaar zijn voor een milieubewuste en zuinige toekomst. Bij het Passiefhuiscentrum in Deurne zijn bedrijven gebundeld die zich willen inzetten voor een verantwoorde manier van bouwen en renoveren.

De voordelen van passief massief bouwen

Passief massief bouwen begint met een traditionele spouwconstructie, waarbij de keuze van het materiaal heel belangrijk is. Het hele huis wordt volgens het passief massief bouwen principe opgebouwd uit louter massieve materialen zoals baksteen. Het gevolg hiervan is dat uw woning of bedrijfspand energiezuinig is en helemaal klaar voor de toekomst. Wij hebben in het Passiefhuiscentrum verschillende bedrijven bereid gevonden om uitleg te geven over deze manier van bouwen. Bovendien geven zij u een deskundig advies over de verschillende producten die van uw huis een zeer energiezuinig geheel maken. U kunt hierbij denken aan zonwering, ramen en kozijnen of ventilatiesystemen die binnen het passief massief bouwen-idee passen.

Meer weten: neem contact op of bezoek onze showroom

Wij willen u graag meer vertellen over het passief massief bouwen. U kunt bij ons terecht voor meer informatie via telefoonnummer 0493 – 32 03 32.  U kunt ook langskomen in onze showroom in Deurne. Wij verwelkomen u graag!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht