Architectenbureau AB-visie

AB-visie in Alphen aan den Rijn is een architectenbureau voor woning- en utiliteitsbouw. Al meer dan 20 jaar helpen we particulieren en ondernemers om hun wensen op het gebied van wonen en werken waar te maken. Met een mooi ontwerp. Voor je droomwoning bijvoorbeeld. Of voor je huis van de toekomst.

AB-visie: visie op architectuur en bouwen

Wonen en werken. Dat doen we allemaal het liefst in een prettig en mooi huis. Maar wat is mooi? En wat vind jij prettig? Dat is toch voor iedereen verschillend, dat kan alleen jij bepalen. Juist daarom staat bij ons de wens van de opdrachtgever centraal. Jouw wensen, wat jij mooi vindt, jouw droom daar draait het bij AB-visie om. En daarom stellen we veel vragen.

Wat vind jij belangrijk?

  • Wat wil je dat je huis uitstraalt? Open naar de tuin en meer gesloten naar de straat? Of heb je daar juist heel andere ideeën over ?
  • Wil je dat je woning zich aanpast aan zijn omgeving of zich er juist van onderscheidt. En hoe wil je dat het zich onderscheidt?
  • Wil je dat je nauwelijks onderhoud hebt aan je huis of doe je graag iets zelf? Het schilderwerk bijvoorbeeld?
  • Hoe ver reikt jouw ambitie als het om energiezuinig bouwen gaat en hoe zie je dat naar de toekomst toe?

Dit zijn allemaal zaken die we samen met jou bespreken. Ons doel is om gezamenlijk een visie te ontwikkelen op het allerbeste huis voor jou.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe jouw nieuwe woning eruit kan zien? Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal bij komt kijken als je je eigen( droom) huis laat bouwen? Kom dan eens langs om jouw wensen en ideeën te bespreken. Een kennismaking is vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Maak kennis met AB-visie

architectenbureau AB-visie
Donizettihof 12
2402 EK Alphen aan den Rijn
tel. 0172-419410
info@ab-visie.nl
ab-visie.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht