DAAD Architecten BV

DAAD Architecten is een bureau voor ontwerp en onderzoek, gericht op realisatie. We werken aan opdrachten van verschillende aard en omvang, maar zijn altijd gericht op de wensen van de gebruiker(s) en de context van het project. DAAD staat voor vernieuwende en eigentijdse architectuur, die voortborduurt op de context en de cultuurhistorische betekenis van de plek. Complexiteit, soberheid, eenvoud en degelijkheid gaan in onze ontwerpen samen – onze gebouwen laten zich op verschillende manieren ervaren. Bij elk bezoek is er een nieuwe verrassing. De opgaven waar wij aan werken variëren van zorg, hergebruik en renovatie van gebouwen, agrarische architectuur, tot en met kleinschalige en individuele woningbouw. Daarbij werken we nauw samen met partijen in de sfeer van productontwikkeling, gebiedsvisies en landschapsinrichting. Ontwerp en onderzoek gaan daarbij steeds hand in hand – het een kan niet zonder het ander.

DAAD Architecten werkt voor allerlei opdrachtgevers, van particulier tot professional. Onze projecten worden gerealiseerd binnen de afgesproken tijd en het vooraf bepaalde budget. Rode draad in ons werk wordt gevormd door innovatie: we zijn steeds op zoek naar vernieuwende oplossingen voor de vraagstukken die op onze weg komen. Innovatieve concepten worden in alle fasen van het proces gekoppeld aan technische en financiële haalbaarheid; wij beschikken over eigen expertise op het gebied van technische uitwerking, uitvoeringsbegeleiding en bouwkostencalculatie.

De wortels van DAAD liggen in Noordoost-Nederland, waar ons kantoor ook is gevestigd. We hebben uitgebreide kennis van deze regio. De thuisbasis van DAAD is het door onszelf herontwikkelde voormalige ACM-gebouw in Beilen, in hartje Drenthe.


DAAD Architecten BV

Paltz 21
9411 PM Beilen
The Netherlands
tel. +31 (0) 593 582450
e-mail info@daad.nl
website www.daad.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.