Keeris Architecten

Keeris Architecten is een toonaangevend ontwerpbureau in regio Noord-Brabant. Het creatieve team bestaat uit 10 enthousiaste medewerkers. Sinds de oprichting in 1979 hebben we ruime ervaring opgebouwd in ontwerp en realisatie van uiteenlopende opdrachten. Het accent ligt in de woningbouw, zowel particulier als seriematig.

Onze kracht
Het ontwerpproces met Keeris kenmerkt zich door betrokkenheid en aandacht. Wij zien u, de opdrachtgever, als een belangrijke inspiratiebron voor de totstandkoming van het ontwerp. Wij vinden het een uitdaging om aspecten als sfeer, functionaliteit, duurzaamheid en kostenbewustzijn met elkaar in balans te brengen. Keeris bereikt dit met een efficiënte werkwijze en heldere organisatie waarbij ontwerp en uitvoering goed op elkaar zijn afgestemd.

Passief bouwen
Passief bouwen biedt nieuwe inzichten en een methodiek om duurzaam, eenduidig en energiezuinig te ontwerpen. De wens om onafhankelijk te zijn en de zorg voor het milieu maken dit item steeds actueler. Voor een optimaal en duurzaam resultaat is goede samenwerking van elke discipline essentieel. Samen met het passiefhuiscentrum staan wij daarvoor garant.

Keeris Architecten
Dijk 14  5521  AX Eersel
telefoon: 0497 514480
willem@keerisarchitecten.nl
www.keerisarchitecten.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.