NarrativA architecten

NarrativA architecten is een koploper op het gebied van biobased bouwen: moderne en gezonde biobased architectuur. Het energievraagstuk is een onderdeel van het geheel waar de keuze voor passiefbouw, energieneutraal of energieplus huis wordt geïntegreerd in het totaalplaatje.

Een NarrativA woning straalt rust en warmte uit en heeft een uitstekend leefklimaat, waar kinderen gezond in op kunnen groeien en waarin men samen oud kan worden.

‘NarrativA architecten is gespecialiseerd in houtbouwsystemen en maakt gebruik van natuurlijke isolatiematerialen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Voor ons zijn de ecologische aspecten van ontwerpen en bouwen geen nieuwe trend of mode, maar een weloverwogen en bewuste keuze. Elk succesvol ontwerp maakt gebruik van passieve zonne-energie, dampopen constructies en warme, natuurlijke materialen. De installaties worden zorgvuldig gekozen en gecombineerd tot een milieuvriendelijk en energiezuinig huis met een behaaglijk binnenklimaat. Een biobased woning voelt bij binnenkomst warm, gezond en behaaglijk aan. Hier kunt u echt “thuis” komen.

Het hele traject van schets tot oplevering is bij ons altijd in handen van dezelfde architect. Op deze manier kunnen individuele wensen optimaal vorm krijgen. Zo worden de belangen van de opdrachtgever in het oog gehouden en leveren we maatwerk met de beste prijs- kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van biobased bouwen, kom dan naar een van onze lezingen, schrijf je in voor de nieuwsbrief of maak vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek.’

Met vriendelijke groet,

Shai van Vlijmen
architect – eigenaar
NarrativA architecten

T. 030 75 21 788
M. 064 100 1945

Houtens Hart Offices
Kokermolen 6
3994DH Houten
mail@narrativa.nl
www.narrativa.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht