Brink Climate Systems

 

 

Brink Climate Systems

De systemen van Brink Climate Systems doen op talloze plaatsen in Nederland onzichtbaar hun werk. Ze verwarmen bijvoorbeeld uw huis, zorgen voor warm badwater of houden uw werkplek in de zomer heerlijk koel. Van specialist in luchtverwarming is Brink Climate Systems uitgegroeid tot een allround adviseur en leverancier van systemen voor verwarming, koeling, ventilatie en warmwaterbereiding.

Ons uitgangspunt? Maximaal comfort bieden in combinatie met lage energiekosten en een betaalbare prijs. Goed dus voor mens en milieu!

Brink Climate Systems en Passiefhuizen
Brink Climate Systems heeft een totaalconcept ontwikkeld dat uitermate geschikt is voor passiefhuizen en andere zeer goed geïsoleerde woningen. Het passiefhuisconcept combineert een hoog niveau van wooncomfort en luchtkwaliteit met hele lage energielasten. Als onderdeel van het passiefhuisconcept ontwikkelden wij het Passiefhuistoestel, dat op een duurzame manier zorgt voor verwarming, ventilatie en warm tapwater.
Brink Climate Systems heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met passiefhuistechnologie. Hierdoor hebben wij de kennis in huis om u samen met de installateur actief te begeleiden bij de toepassing van het passiefhuisconcept.

Passiefhuistoestel
Brink Climate Systems biedt een geïntegreerde oplossing voor verwarmen, ventileren met hoog rendement en warmwatervoorziening voor woningen die voldoen aan de passiefhuis-norm. Met een zonne-collector wordt warmte opgewekt en opgeslagen in een boilervat. Vanuit het vat wordt het warm tapwater geleverd en wordt ook de naverwarmer achter het Renovent HR warmteterugwintoestel gevoed. De ventilatielucht verwarmt vervolgens de woning. Indien de zon onvoldoende warmte levert, houdt een branderwisselaarcombinatie het vat op temperatuur.

Wat is het Passiefhuistoestel?
Het Passiefhuistoestel van Brink Climate Systems is een toestel waarin verschillende disciplines als verwarmen, ventileren en het bereiden van warm tapwater in één compact toestel zijn samengebracht. De unieke regeling en de in één mantel ondergebrachte componenten verkleinen de kans op installatiefouten en borgen het maximale resultaat. Het Passiefhuistoestel is een forse stap vooruit naar energie neutrale woningen.

Met Brink Climate Systems heeft u het hele jaar door een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Contactgegevens:

Brink Climate Systems B.V.
R.D. Bügelstraat 3
7951 DA Staphorst
Tel. 0522 – 46 99 44
Fax 0522 – 46 94 00

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.