Internorm

 

 

 

Internorm is Europa‛s meest toonaangevend internationaal georiënteerd ramenmerk.
Internorm heeft 3 fabrieken in Oostenrijk waar kunststof; kunststof-aluminium, hout-aluminium ramen, en glas (ruiten) gemaakt worden in toonaangevende productkwaliteit. Daarnaast heeft Internorm een veelzijdige deurenlijn ontwikkeld.

Een continue technische doorontwikkeling en steeds nieuwe innovaties maken Internorm tot een pionier in de branche. Samen met onze 1800 medewerkers en 1300 handelspartners garanderen wij een perfecte productkwaliteit met een hoge dienstverlening.

Om van uw thuis een droomhuis te maken, met de best mogelijke isolatiewaarden en een uitstraling passend bij uw wensen, zijn ramen en deuren van groot belang.
De architectuur van een gebouw weerspiegelt de mensen die erin wonen. Uw woning moet een weerspiegeling vormen van uw eigen stijl en persoonlijkheid. Wij bieden u graag de passende oplossing. Daarom hebben wij een veelvoud van mogelijkheden binnen onze producten en kunt u kiezen uit de volgende Internorm-designstijlen:

STUDIO, HOME PURE, HOME SOFT en AMBIENTE.
Met deze 3 designwerelden verbindt Internorm mensen en gebouwen en maakt daarmee individuele woonstijlen mogelijk.

In Nederland werken wij al jarenlang samen met Pladeko Ramen en Deuren als Generaal Importeur en First Window Gold Level partner. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een voor Nederland kundige en zeer veelzijdige partner op het gebied van kozijnen en deuren.

Zij weten de ins & outs van de markt, adviseren u over alle mogelijkheden van onze producten en dragen zorg voor de montage en service. Wij laten u met een gerust hart over aan de goede zorgen van onze Nederlandse partner.

Contacteert u hen voor alles wat u wilt weten over onze kozijnen en deuren. Zij hebben een korte lijn naar ons als fabrikant en zullen u begeleiden in onze wereld van designstijlen.

U kunt de website van Pladeko Ramen en Deuren raadplegen voor nadere informatie, een brochure opvragen bij onze partner of direct contact opnemen voor een afspraak voor een bezoek aan de showroom waar al onze producten te bekijken zijn en u de sfeer daarvan goed kunt proeven.

Wij wensen u vanuit Oostenrijk alvast heel veel plezier met en woongenot van onze ramen en deuren.

U vindt de showroom van onze Generaal Importeur aan de:
Dr. H. van Doorneweg 3 (5753 PM) te Deurne.
U kunt hen bereiken via tel. 0493-318561.
E. info@pladeko.nl
w. www.pladeko.nl


Internorm Ramenboek 2022/23

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.