Isobouw

 

 

IsoBouw Systems

IsoBouw staat voor innovatie in isolatie.

Met EPS (geëxpandeerd polystyreen) als basismateriaal voor onze isolerende bouwproducten zetten wij al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. Met name het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing van onze producten staan hierbij voorop. Door de complete beheersing van het productieproces bent u verzekerd van deskundige adviezen, continue aandacht voor nieuwe en doorontwikkelde isolatiesystemen en een vlotte projectgerichte aanpak. Met een eigen testlaboratorium, gespecialiseerde engineering en een perfecte logistieke afhandeling staat IsoBouw garant voor topkwaliteit van ontwerp tot aflevering. IsoBouw en haar productiebedrijven zijn gecertificeerd volgens EN-ISO 9001.

Duurzaam bouwen
Mensen beïnvloeden hun omgeving al eeuwenlang. Dat effect is steeds duidelijker merkbaar. Om het milieu te ontlasten maken beslissers wereldwijd afspraken met elkaar. Bijvoorbeeld om de uitstoot van CO2 te reduceren. Diverse internationale onderzoeken laten zien dat isoleren de effectiefste manier is om dat doel te bereiken.

IsoBouw gelooft in de eigenschappen van EPS, EPSHR,Xire® en BioFoam® als beste oplossingen voor isolatie. Met onze innovatieve toepassingen op basis van deze grondstoffen besparen we niet alleen energie. Wij bouwen op een duurzame, gezonde en milieuvriendelijke manier mee aan de toekomst van onze leefomgeving.

IsoBouw: een verstandige keuze
Bouwen is mensenwerk. We ontwikkelen daarom niet alleen de beste grondstoffen en producten; maar op een professionele dienstverlenende manier doen we er ook alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 • Deskundig advies: Bij projecten kunt u terugvallen op een compleet projectteam om een probleemloze uitvoering mogelijk te maken, zoals een deskundige rayonmanager, een professioneel binnendienstteam en een technisch project bureau. Specialisten die niet alleen verstand hebben van isoleren, maar ook van bouwen, zodat u bij vragen kunt rekenen op een deskundige gesprekspartner.
 • Betrouwbare levering: Bouwmaterialen moeten op het juiste moment in de juiste hoeveelheid op de bouwplaats zijn. Daarom hanteren we korte levertijden en onderscheiden we ons door stipte leveringen van onze producten. Zo voorkomt u onnodig tijdverlies of langdurige opslag op het project.
 • Milieuvriendelijk retoursysteem: U zit niet te wachten op afval. U kunt bij sommige materialen restmateriaal (zoals onder andere sparingen bij SlimFix) naar ons terug sturen. Wij recyclen dat volledig.
 • Duidelijke werkinstructies: Bij de meeste producten leveren wij een verwerkingsvoorschrift met een duidelijke, stapsgewijze instructie. Soms, bijvoorbeeld bij vlakke daken met afschot, zetten we de aanwijzingen ook op het product zelf. Dat voorkomt een hoop gepuzzel.
 • Handige bestekteksten en rekenprogramma’s: Hebt u bestekteksten nodig of wilt u de isolatiewaarde van een oplossing berekenen? Op deze website staan handige rekenprogramma’s, Stabu-bestekteksten en vrije bestekomschrijvingen. Ook detailleringen kunt u eenvoudig van deze site downloaden. Ze zijn geschikt voor de meeste tekenprogramma’s.
 • Beste kwaliteit: IsoBouw stelt hoge eisen aan de eigen organisatie. We zijn ISO 9001-gecertifieerd en hebben een eigen quality management systeem. Voor onze grondstoffen en producten gelden de hoogste normen en eisen. Ze voldoen aan het Bouwbesluit en zijn voorzien van productcertifiaten en CE-markeringen. Dat biedt u absolute zekerheid.
 • Vakkundige partners: Veel van onze producten zijn te vinden bij de groothandel voor bouw- of dakdekkersmaterialen. Wij selecteren onze partners zorgvuldig en bieden hen een brede ondersteuning. Dat maakt hen tot specialisten op isolatiegebied en geeft u de garantie dat u
  precies het product kiest dat u nodig hebt.

Kortom, als u kiest voor IsoBouw als uw innovatieve totaalleverancier van isolatiematerialen maakt u een verstandige keuze!

Isobouw Systems BV

Kanaalstraat 107,
5711 EG Someren

Postbus 1,
5710 AA Someren
Nederland

t: 0493-49 81 11
f: 0493-49 64 00
e: info@isobouw.nl
www.isobouw.nl

Neem contact met ons op!

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
 • Velden met een * zijn verplicht
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.