Pladeko Ramen & Deuren

 

 

Pladeko Ramen en Deuren: dé leverancier van hoogwaardige en energiebesparende kozijnen, ramen en deuren.

Pladeko Ramen en Deuren levert en monteert kozijnen, ramen en deuren, van hoogwaardige kwaliteit, goede luchtdichtheid, geluidsisolatie- en warmte isolatie-waarden …van laagenergie tot passiefhuiswaarden. Mooi, onderhoudsvriendelijk en voor ieders smaak! Of uw voorkeur nu uitgaat naar modern, klassiek of strak. Wij hebben het juiste kozijn of deur voor u!  Een juiste manier van montage is net zo belangrijk als een kwalitatief hoogwaardig kozijn….ook daarin lopen wij graag voorop. Van een ‘normale’ renovatie tot passiefhuis aansluitingen.

Als Generaal Importeur Nederland van de merken Internorm en Topic, First Window Gold Level partner en Gold Level Service partner adviseren, verkopen, monteren en voeren wij de service uit.
Naast de ramen en deuren hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor de voor passiefhuizen (maar uiteraard ook andere woningen) noodzakelijke zonwering, zoals in het kozijn geïntegreerde zonwering, raffstores en rolluiken, maar ook insectenwering.
Bij het plaatsen van de ramen en deuren maken wij gebruik van een eigen glasrobot en compactkraan, waarmee de 3-voudige en grote beglazingen en kozijnpartijen hanteerbaar blijven.

Gaat u bouwen of verbouwen, kom zeker naar onze showroom toe en laat de kans niet voorbij gaan om kennis te maken met het hoge kwaliteits- en isolatieniveau van onze kozijnen en deuren van Europa’s topfabrikanten.

Onze Internorm kozijnen en Topic deuren staan met meldcodes geregistreerd in de Maatregelenlijst van RVO voor de aanvraag van Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).
Naar meldcodes.

Ook staan onze kozijnen en deuren in de database van Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheid (BCRG)
Naar BCRG database

Wij nodigen u graag uit om alvast onze producten en gerealiseerde projecten op onze website te bekijken. Wij hebben inmiddels al vele passiefhuis en laagenergie projecten gerealiseerd. Gebruik onderstaande link om onze website te bezoeken.
Uiteraard kunt u ook direct met ons bellen voor het maken van een afspraak.

Wij adviseren u graag!

Pladeko Ramen & Deuren
Dr. Huub van Doorneweg 3
5753 PM Deurne
T. 0493 – 31 85 61
E. info@pladeko.nl
w. www.pladeko.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.