STIEBEL ELTRON Nederland B.V.

 

Duurzame energie, warmtepompen, verwarmen, ventilatie en koelen

STIEBEL ELTRON is een groep van bedrijven die behoort tot de internationale markt- en technologieleiders op het gebied van woningtechniek en duurzame energie. Het gamma van STIEBEL ELTRON Nederland omvat warmwater, warmtepompen, ventilatie, verwarming en koeling. Warmtepompen maken gebruik van duurzame energie voor verwarming en voor de productie van warm water. STIEBEL ELTRON ontwikkelt en produceert al sinds 1924 producten op het hoogste technische niveau. Sinds 1977 is het bedrijf ook actief in Nederland. STIEBEL ELTRON levert warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied.

LWZ 504 All-in-one ventilatiesysteem met centrale luchttoevoer
Moderne ventilatiesystemen zorgen voor een gecontroleerde luchtverversing zonder energieverspilling. Onze all-in-one toestellen met ingebouwde warmtepomp zorgen ook voor verwarming en warm water. Bij all-in-one ventilatietoestellen met centrale luchttoevoer wordt de lucht door het toestel centraal afgezogen uit en toegevoerd naar de afzonderlijke ruimten. Bovendien zorgen deze all-in-one toestellen voor een warm huis en warm water met hun ingebouwde warmtepomp en boilervat.

Het compact all-in-one ventilatiesysteem LWZ 504 met certificering voor een passieve woning biedt al het wooncomfort dat een energiezuinige woning nodig heeft. De installatie haalt de energie voor behaaglijke kamertemperaturen en warm water uit de buitenlucht. Het modern ventilatiemanagement zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft. Het wint tot en met 90 % van de warmte uit de afgevoerde lucht terug. Een aangename, gezonde atmosfeer en een hoge efficiëntie worden zo op voortreffelijke wijze met elkaar gecombineerd. De vermogensregelende invertertechniek zorgt ook voor hoge efficiëntie. Dankzij deze techniek produceert het toestel precies de hoeveelheid warmte die op dat moment nodig is. Ook bij lage temperaturen worden op die manier hoge rendementen bereikt.

De moderne, uiterst efficiënte verwarmingscirculatiepompen en een uitmuntende isolatie van het warmwatervat zorgen voor een zuinig verbruik van energie. En wie nog meer onafhankelijk wil zijn van de stijgende energieprijzen, kan met het juiste toebehoren (ISG plus) de LWZ 504 laten werken op zelf opgewekte fotovoltaïsche stroom. Het grote, intuïtief te bedienen matrixdisplay verzekert dat de moderne techniek in het bekroond design gemakkelijk te bedienen is.

De belangrijkste kenmerken:
• Uitstekend geschikt voor nieuwbouw
• Compact toestel met de volgende functies:
ventileren, verwarmen, warm water bereiden en koelen
• Energiebesparende invertertechniek
• Ventilatie met tot 90% warmterecuperatie
• Hoog warmwatercomfort dankzij goed geïsoleerde boiler van 235 liter
• Combineerbaar met zonne-installatie
• Stabiele behuizingsconstructie met geluidsoptimalisering
• Ingebouwde, zeer efficiënte verwarmingscirculatiepomp

Meer info over de LWZ 504 vindt u hier:
https://www.stiebel-eltron.nl

 

Contactgegevens:
Stiebel Eltron Nederland B.V.
Daviottenweg 36
5222 BH ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073-623 0000
Fax 073-623 1141
info@stiebel-eltron.nl
www.stiebel-eltron.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.