Topic® Haustüren

 

Topic® Haustüren levert hoog kwalitatieve zeer goed isolerende deuren.

Topic heeft vele modellen in hun standaard gamma, waarbij aspecten als kleuren, beglazingssoorten en beslag naar wens kunnen worden uitgekozen.
Daarnaast kunt u een keuze maken uit 4 verschillende series: T-serie, T1-serie, T2-serie & T3-serie. Sommige modellen zijn verkrijgbaar in elke serie, andere modellen behoren specifiek tot een van de genoemde series door hun bijzondere karakter of materiaalgebruik.
De diverse series en modellen hebben ook eigen daarbij horende isolatiewaarden welke bepaald worden door de opbouwwijze van de deur.

Men heeft de keuze uit strakke gladde deuren tot deuren met 3-dimensionale design-elementen; van uiterst modern tot klassieke modellen.
Boven op alle door TOPIC gehanteerde modellen, bestaat de mogelijkheid om naar wens bepaalde aanpassingen door te voeren op een model. Het is zelfs mogelijk om een schets of foto aan te leveren van de vormgeving van een voordeur die men voor ogen heeft.
Nagenoeg alles is mogelijk, aangezien TOPIC een echte ‘manufactuur’ is. Hierdoor kunnen ook nieuwe deuren gemaakt worden voor bijvoorbeeld huizen die zich in een gebied bevinden wat valt binnen een beschermde dorps- of stadsomgeving of welke valt onder de categorie monumenten.

Deuren kunnen worden uitgevoerd in gelakte deuren in nagenoeg elke Ral-kleur, maar ook diverse speciaal kleuren. Deze deuren zijn onderhoudsvriendelijk, aangezien men deze alleen hoeft schoon te houden en slechts 1 (bij voorkeur 2 x) per jaar met een bijgeleverde (en nabestelbare) polish hoeft in te wrijven, zodat het kleurbehoud optimaal gewaarborgd wordt en de lak een extra beschermlaagje krijgt. Deze gelakte deuren zijn niet tot nauwelijks onderhevig aan weersinvloeden.
Daarnaast kan men ook kiezen voor deuren met een echte houten uitstraling, in diverse houtsoorten en vele kleuren. Deze deuren dient men te onderhouden door om de zoveel jaren (afhankelijk van inbouwplaats en weersinvloeden) deze na te behandelen.
Ook deze houten deuren hebben een uitstekende isolerende kern en worden bekleed met een hoogwaardige kwaliteitsfineer.

Naast bovengenoemde keuzemogelijkheden hebben wij ook zeer bijzondere deuren, uitgevoerd in designbeton, echt oud hout (welk vergrijsd door weersinvloeden), keramiek en natuursteen.

De deuren worden op maat gefabriceerd, alle designelementen en glasopeningen worden aangepast aan de afmeting van de deur, waardoor het design altijd de juiste proporties blijft behouden, ongeacht de afmeting.

Topic deuren voldoen aan alle eisen:
– isolatiewaarden vanaf Ud 0,61 voor het complete element (deur mét kozijn). Niet alleen het deurblad zelf bepaalt de isolatiewaarde, maar vooral ook erg belangrijk is de aansluiting van het deurblad op het kozijn en de aansluiting van de deur op de onderdorpel;
– inbraakzekerheid tot RC3;
– alles uitgevoerd naar de nieuwste stand van de techniek met vele opties. Topic deuren zijn onderhoudsvriendelijk: deuren uitgevoerd in de grondstof hout worden verzegeld; gelakte deuren worden uitgevoerd met het gepatenteerde TOPICcore oppervlaktesysteem.

Pladeko® Ramen en Deuren is onze Nederlandse partner.
Bij onze partner bent u in goede handen. In de showroom van Pladeko Ramen en Deuren kunt u diverse modellen zelf zien en ervaren, kunt u de doorsnedes bekijken van alle series, kunnen ze u adviseren en een offerte op maat maken voor u.

Pladeko Ramen en Deuren behartigt al onze zaken, van advisering en verkoop tot montage en service. Zij zijn uw aanspreekpunt als het gaat om onze geweldige kwaliteitsdeuren.

Wacht niet langer, en ervaar in de showroom van Pladeko Ramen en Deuren welke deuren met trots een TOPIC® deur genoemd mogen worden.

U vindt de showroom van Pladeko Ramen & Deuren B.V. aan de:
Dr. Huub van Doorneweg 3
5753 PM Deurne
T. 0493 – 31 85 61
E. info@pladeko.nl
w. www.pladeko.nl

Het is verstandig om voor een bezoek vooraf even een telefonisch afspraak te maken met een verkoopadviseur van Pladeko Ramen en Deuren, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat er voldoende gelegenheid is u goed te kunnen adviseren.

U kunt de deurenbrochure van Topic downloaden door op onderstaande afbeelding-link te klikken.

Hoofdbrochure Topic

 

Brochure Topic Premium oppervlakken T3

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.