Wolf Thermo Module

 

Een modulair bouwsysteem waarbij de bouwelementen het mogelijk maken een laagenergie woning of passiefhuis te bouwen, hoogwaardig en comfortabel.
Isolerende elementen zijn er voor de vloer, de wanden, de tussendek en de dakplaten.

Voor de vloer wordt een bodemisolatievloer met omranding geleverd, een zelfdragend vloerisolatiesysteem, waarop u na het leggen van de elementen uw plaatfundering kunt storten.

Voor de wanden is er een modular wandsysteem beschikbaar voor dragende wanden, bestaande uit rechte, 90°hoeken, T-aansluitingen, eind, latei en dek rand elementen.

Voor het tussendek zijn er elementen in 2 diktes beschikbaar, 20 cm met een spanwijdte tot 5 meter en 25 cm met een spanwijdte tot 9 meter.

Voor het dak zijn er zelfdragende dak elementen met U-waardes van 0,08 tot 0,13 W/m2K.
Ter informatie: het omrekenen van U-waarde naar RC-waarde (is een in Nederland meer gehanteerde waarde voor bouwelementen) is als volgt: 1 delen door de betreffende U-waarde = de RC-waarde.

Alle elementen zijn gecertificeerd door het Passivhaus Insitut in Darmstadt als passiefhuisgeschikte elementen voor warmtebrugvrije aansluitingen.
De diverse onderdelen worden op maat gefabriceerd aan de hand van de door u aangeleverde bouwtekening en geleverd met nummering of gemerkt inclusief een legplan, waarmee het zelfs voor niet-professionals gemakkelijk is om de elementen op de juiste plaats te leggen.
Naast het op maat gefabriceerde elementen systeem is het ook mogelijk om standaard elementen te bestellen die u zelf op maat maakt.

Uw voordelen:
– hoger wooncomfort en een aangenaam binnenklimaat
– financiële zekerheid onafhankelijk van energiekostenstijgingen
– enorme energiebesparing over de gehele levensduur
– hoogwaardige bouwuitvoering
– snelle bouwwijze

U vindt de diverse elementen, maar ook het houtskelet systeem met de Wolf isolatie module, in de presentatieruimte van het Passiefhuiscentrum.

Voor meer informatie, een afspraak voor het bekijken van de boven omschreven bouwsystemen, een brochure of een offerte-aanvraag kunt u contact opnemen met de Partner voor Nederland van Wolf Thermo Module: Pladeko Ramen en Deuren B.V. of een kijkje nemen op de website van Pladeko Ramen en Deuren.

Contactgegevens:
Pladeko Ramen en Deuren B.V.
Dr. Huub van Doorneweg 3
5753 DJ Deurne
Tel. 0493-318561
Fax 0493-318562

info@pladeko.nl
www.pladeko.nl/wolf_bouwsystemen/

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.