Zehnder

 

 

Zehnder Group Nederland

Zehnder Group Nederland houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal. Ons doel; het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.

Van productspecialist en leverancier van ventilatie -sinds 1937 onder de naam J.E. StorkAir en vanaf 2015 onder de naam Zehnder- is Zehnder Group Nederland vandaag de dag uitgegroeid tot veelzijdig partner voor het totale binnenklimaat. U treft een breed en overzichtelijk assortiment aan op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering. Van een uitgebreid portfolio ventilatieoplossingen tot volop keuze in designradiatoren en convectoren. Zelfs maatwerk is mogelijk. Ideaal in combinatie met lage warmteafgifte voor Passiefhuis woningen.

Onze kennis vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die energieneutraal wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag én morgen.

Onze specialisatie delen we graag met u zodat u uw bouwkundige en installatietechnische toepassing optimaal kunt opleveren.

Zehnder; uw partner in ventilatie en verwarmen.

Contactgegevens:
Zehnder Group Nederland
Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle
Tel. 038 4296911
www.zehnder.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht