Doel passiefhuiscentrum

Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Wat we met elkaar willen bereiken

Een samenwerking tot stand brengen van bedrijven, architecten en adviseurs die staan voor een energiebesparende en milieubewuste toekomst. Die samen een informatieblok vormen voor particulieren en professionals en die de producten aanbieden die geschikt zijn voor een op de toekomst gerichte bouwwijze of renovatieproces.

Een centrum vormen voor het stimuleren van bouwwijzen op het gebied van laagenergie en passiefhuis bouw. Voor het bevorderen van op de toekomst gerichte renovaties van woningen en panden. Belangrijk daarbij is dat er gewerkt wordt met de juiste bouwmaterialen en producten. Wij laten u hier graag kennis mee maken in ons centrum.

De energiekosten stijgen in een rap tempo, door daar nu al op in te spelen met bouw- of verbouwplannen voorkomt men om een nieuwbouw of verbouwing uit te voeren die, op het moment dat het gereed is, eigenlijk al weer achterhaald is.

Uw nieuwe woning of bestaande woning ‘toekomst klaar’ realiseren en maken. Het bereiken van een aangenaam woonklimaat en een heerlijk comfort in uw woning.

Stimuleren dat men niet onbewust heel verkeerde concessies doet bij het ontwerp, het uitzoeken van de te gebruiken materialen en producten en de realisatie of verbouwing van de woning, die grote impact kunnen hebben op het uiteindelijke resultaat.

Het uitdragen van onze gezamenlijke kennis en ervaring aan professionals, zoals architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties door het houden van bijeenkomsten en seminars, zodat zij hun kennis op het gebied van laagenergie en passiefhuis bouwwijzen kunnen vergroten of aanscherpen en op de hoogte blijven van de best toepasbare producten die er op dat vlak beschikbaar zijn.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.