Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen heeft de toekomst en kent vele voordelen. Zo draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar scheelt het u ook in de portemonnee, doordat u flink op energiekosten bespaart. Het Passiefhuiscentrum helpt u aan de juiste professional voor het duurzaam bouwen van uw woning of bedrijfspand. Wij helpen u bij diverse aspecten binnen de bouw of de complete realisatie of renovatie.

Het voordeel van duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is voor het Passiefhuiscentrum het hoofddoel. Door rekening te houden met duurzame oplossingen in de constructie van een woning of bedrijfspand bent u goed voorbereid op toekomstige wet- en regelgeving. Aangezien er steeds meer aandacht uitgaat naar laag-energie-woningen, kunt u daar het best nu mee beginnen. Gedwongen renoveren of verbouwen kunt u hiermee uitstellen of zelfs uitsluiten. Daarnaast levert duurzaam bouwen financiële voordelen op. Denk aan terugwinning van warmte en het laag houden van energiekosten. Het Passiefhuiscentrum werkt met de volgende professionals:

 

  • Begeleiders in de bouw. U kunt rekenen op zowel beheer, kostenberekeningen (waaronder PHPP-berekeningen) en advisering.
  • Adviseurs op het gebied van milieuvriendelijke materialen en bouwprocessen.
  • Renovatiedeskundigen die gespecialiseerd zijn in economische renovatietechnieken.

Maak een afspraak en kom langs

Wilt u duurzaam gaan bouwen en wilt u advies van de professionals van het Passiefhuiscentrum ontvangen over bijvoorbeeld het gebruik van een passiefhuistoestel? Neem dan contact met ons op via 0493 – 32 03 32 of passiefhuiscentrum@pladeko.nl of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Deurne, vlak bij Helmond.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.