Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Energiewoning

Energiewoning

Laag verbruik van uw energiewoning kunt u realiseren met de diensten via het Passiefhuiscentrum. Wij bieden u een platform aan waar u informatie kunt vergaren over de materialen en mogelijkheden voor de bouw of renovatie van een lage energiewoning.

Een energiewoning is kostenbesparend

Het Passiefhuiscentrum kent de voordelen van een lage energiewoning. Het is uiteraard van belang om op een bewuste manier om te gaan met energie en ons klimaat. Maar u bespaart met deze manier van renoveren of bouwen van een energiewoning ook kosten op uw energierekening.

  • Het verbruik van energie wordt gereduceerd.
  • Door goede isolatie is verwarmen van de woning sterk te verminderen en wordt het comfort aanzienlijk verbeterd.
  • Bouwbedrijven die bij ons zijn aangesloten werken met de modernste materialen en bouwsystemen, waardoor kosten worden bespaard.
  • Slimme systemen verwarmen uw kraanwater, via boilers op zonne-energie.

Meer informatie en contact: bel ons of bezoek de showroom

Wilt u meer informatie over de lage energiewoning of de mogelijkheden om energie te reduceren in uw bedrijfspand, dan belt u met het Passiefhuiscentrum op: 0493 – 32 03 32. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze showroom. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 09.30 uur. Op zaterdag zijn wij open op afspraak.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht