Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Energiewoning

Met de diensten van het Passiefhuiscentrum realiseert u een laag verbruik voor uw energiewoning. Bij ons platform kunt u terecht voor deskundig advies van professionals en vindt u allerlei materialen en bouwprofessionals voor de bouw of renovatie van een lage energiewoning. Kom langs en ontdek wat we voor uw woning kunnen betekenen!

Een energiewoning is kostenbesparend

Het Passiefhuiscentrum kent de voordelen van een energiewoning met laag verbruik en voorziet u van deskundig advies over het bouwen van een passiefhuis. Het is uiteraard van belang om op een bewuste manier om te gaan met energie en ons klimaat. Met het bouwen van een energiewoning bespaart u echter ook flink in de kosten op uw energierekening. De voordelen van een laag-energie-woning zijn, onder ander:

 

  • Het verbruik van energie wordt gereduceerd.
  • Door goede isolatie is het verwarmen van de woning sterk te verminderen en wordt het comfort aanzienlijk verbeterd.
  • Bouwbedrijven die bij ons zijn aangesloten, werken met de modernste materialen en bouwsystemen, zoals Wolf Thermo Module, waardoor u kosten bespaart.
  • Slimme systemen verwarmen uw kraanwater, via boilers op zonne-energie.

Bel ons op of bezoek de showroom

Wilt u meer informatie over het realiseren van een energiewoning met laag verbruik? Neem dan contact met ons op via 0493 – 32 03 32 of passiefhuiscentrum@pladeko.nl. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze showroom in Deurne, vlak bij Helmond. Maak voorafgaand aan uw bezoek wel eerst een afspraak.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.