Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Hout skelet bouwen

Hout skelet bouwen

Hout skelet bouw is de basis bij het bouwen van een passiefhuis. Als u interesse heeft in hout skelet bouw en een passiefhuis bouwen of de renovatie van uw huidige pand naar een laag-energiewoning, dan kunt u bij het Passiefhuiscentrum voldoende informatie inwinnen om dit mogelijk te maken.

Hout skelet bouwen voor duurzaamheid

Hout skelet bouw vormt (meestal) de basis bij het bouwen van een passiefhuis omdat hout een duurzaam materiaal is. Het Passiefhuiscentrum in Deurne biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met bedrijven die ervaring hebben in de hout skelet bouw of met andere zeer goed isolerende bouwsystemen en u kunnen informeren over het bouwen van een energiezuinige woning. Met een passiefhuis kunt u in de toekomst veel geld uitsparen omdat u enorm bespaart op de energiekosten. Hout skelet bouw kan ook de basis vormen voor het bouwen van energiezuinig bedrijfspanden. Zowel particulieren als professionals kunnen daarom bij ons terecht voor een milieubewuste service. In ons centrum bieden wij een uniek platform aan waarin wij op zoek zijn naar de samenwerking tussen bedrijven die willen investeren in een duurzame toekomst van de woningbouw.

Meer informatie en contact

Wilt u nog meer weten over duurzaam bouwen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0493 – 32 03 32. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Deurne waar wij u graag voorzien van advies op maat.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht