Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Informatie passief bouwen

Informatie passief bouwen

Het Passiefhuiscentrum biedt u informatie aan over passief bouwen. Van de eerste tot de laatste stap in de bouw kunnen wij u bijstaan met onze gespecialiseerde kennis op het gebied van energiezuinig bouwen. Wij bieden een platform voor aannemers, architecten, toekomstige eigenaars en nog veel meer.

Informatie passief bouwen: de Details

Als u een energiezuinige woning wilt, dan kunt u bij het Passiefhuiscentrum informatie krijgen over passief bouwen. Naast een woning is het ook mogelijk om informatie op te vragen over een passief bedrijfspand. Waar wordt er op gelet bij passief bouwen?

  • Onder onze partners hebben wij experts die voor u een systeem kunnen aanleggen waarbij de warmte in een pand teruggewonnen wordt.
  • Begeleiding in de bouw en een berekening van het kostenplaatje kunt u aan de bouwbegeleiders en adviseurs overlaten die zijn aangesloten bij ons kenniscentrum.
  • Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van deuren en ramen en isolatie hiervan.
  • Met een PHPP-berekening kunt u uw bestaande pand laten certificeren.

Meer informatie en contact

Bij het Passiefhuiscentrum kunt u informatie opvragen over passief bouwen. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers via nummer 0493 – 32 03 32. U kunt er ook voor kiezen langs te komen in onze showroom. Hier kunt u in alle rust kennismaken met onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht