Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Informatie passiefhuis

Informatie passiefhuis

Het Passiefhuiscentrum is het verzamelpunt voor de verstrekking van informatie over de bouw van een passiefhuis of laagenergiewoning. Onze ervaring en samenwerking met de juiste bedrijven en adviseurs levert voor u een platform op waar u terecht kunt voor energiezuinige huizenbouw. Maak het u makkelijk en laat u helpen door onze ervaren mensen.

Informatie passiefhuis: weten waar je op moet letten

Zorg voor het vergaren van de juiste informatie als u een passiefhuis wilt laten bouwen. Deskundigen kunnen u al heel veel vertellen, maar het is verstandig om zelf ook een aantal punten in acht te nemen. Het Passiefhuiscentrum verstrekt graag de informatie over het bouwen van een passiefhuis en de belangrijke punten van aandacht.

  • Maak een tijdschema waarbinnen er gebouwd moet worden. Het is belangrijk dat u aannemers, bouwbedrijven en architecten kunt aansturen. Uiteraard kunt u hiervoor ook een bij het Passiefhuiscentrum aangesloten bouwbegeleider inschakelen. U bespaart hier veel problemen mee zoals de aansluiting van levering van materialen en de uitvoering van de bouw.
  • U wilt een energieneutraal huis bouwen, maar dat levert ook afvalstoffen op. Bespreek met ons de mogelijkheden hoe u zo milieubewust mogelijk om kunt gaan met bouwafval.
  • Om aan de eisen van passiefhuizen te voldoen kunt u binnen het Passiefhuiscentrum de juiste producten vinden en kunnen wij u de juiste partijen aanbevelen die werken volgens de vastgestelde normen om uw bouwproject op de juiste manier te voltooien.

Meer informatie en contact

Vraag gerust vrijblijvend informatie op bij het Passiefhuiscentrum over wat u zelf kunt doen bij het bouwen van een passiefhuis. Vul ons contactformulier in, zodat wij u deze informatie kunnen toesturen. Of bel op 0493 – 32 03 32.Wij zijn per e-mail bereikbaar op passiefhuiscentrum@pladeko.nl.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht