Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Informatie over een passiefhuis

Het Passiefhuiscentrum is hét verzamelpunt voor de verstrekking van informatie over de bouw van een passiefhuis. Onze ervaring en samenwerking met de juiste bedrijven en adviseurs levert u een platform op waar u terechtkunt voor energiezuinige huizenbouw en informatie over passief bouwen. Maak het u makkelijk en laat u helpen door onze ervaren mensen.

Ontvang informatie over het bouwen van een passiefhuis

Het is belangrijk om veel informatie te vergaren als u een passiefhuis of nulwoning wilt laten bouwen. Het Passiefhuiscentrum verstrekt graag de nodige informatie over passief bouwen en andere belangrijke punten van aandacht. Zo adviseren wij het volgende:

 

  • Maak een tijdschema waarbinnen er gebouwd moet worden, zodat u aannemers, bouwbedrijven en architecten kunt aansturen. Uiteraard kunt u hiervoor ook een bij het Passiefhuiscentrum aangesloten bouwbegeleider U bespaart hier veel problemen mee, zoals de aansluiting van levering van materialen en de uitvoering van de bouw.
  • U wilt een energieneutraal huis bouwen, maar dat levert ook afvalstoffen op. Vraag bij ons om informatie over de mogelijkheden hoe u zo milieubewust mogelijk om kunt gaan met bouwafval voor uw passiefhuis.
  • Om aan de eisen van laag-energie-woningen te voldoen, kunt u binnen het Passiefhuiscentrum de juiste producten vinden. Ook kunnen wij u de juiste partijen aanbevelen die werken volgens de vastgestelde normen om uw bouwproject op de juiste manier te voltooien.

Wilt u meer informatie over passief bouwen? Bel ons op

Vraag gerust vrijblijvend informatie op bij het Passiefhuiscentrum over wat u zelf kunt doen bij het bouwen van een passiefhuis. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij u de juiste informatie over passief bouwen kunnen toesturen. U bereikt ons via 0493 – 32 03 32 of passiefhuiscentrum@pladeko.nl. Ook bent u van harte welkom op onze locatie in Deurne, vlak bij Helmond.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht