Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Laag-energie-woning​

Een laag-energie-woning is een woning waarbij men energiebesparend bouwt. Deze manier van bouwen is, samen met passief bouwen, de nieuwe trend op weg naar een betere wereld waarin energiezuinig wonen en werken centraal staat. Wij zijn uit op een samenwerking tussen bedrijven die aan dit ideaal voldoen. Bij het Passiefhuiscentrum kunt u daarom terecht voor gedegen advies in verband met het bouwen van een laag-energie-woning. We werken samen met allerlei specialisten en bedrijven die zich bij ons hebben aangesloten met als doel om duurzaam en energieneutraal te bouwen.

Geld besparen met een laag-energie-woning

Met een laag-energie-woning spelen wij in op klimaatsverandering. Als bijkomend voordeel is een laag-energie-woning ook nog eens goed voor uw eigen portemonnee, omdat u hiermee veel kosten kunt besparen. In ons Passiefhuiscentrum hebben allerlei bedrijven uit Nederland en omringende landen zich bij elkaar gevoegd om u te voorzien van informatie over de mogelijkheden om een laag-energie-woning of nulwoning te realiseren. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om met bedrijven in contact te komen die u tijdens het hele bouw- of verbouwingsproces kunnen begeleiden. Dat gebeurt geheel onafhankelijk, zodat u altijd een eerlijk advies krijgt over duurzaam bouwen.

Wilt u meer weten? Neem contact op of kom langs

Wilt u meer informatie over het bouwen van een laag-energie-woning? Neem dan contact op met het Passiefhuiscentrum. Wij kunnen u telefonisch te woord staan via 0493 – 32 03 32 of per e-mail via info@passiefhuiscentrum.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Deurne, vlak bij Helmond. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van meer informatie!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.