Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Laag-energie woning

Laag-energie woning

Een laag-energie woning is een woning waarbij men energiebesparend te werk gaat. Deze manier van bouwen is, samen met het passief bouwen, de nieuwe trend op weg naar een betere wereld waarin energiezuinig wonen en werken centraal staat. Wij zijn uit op een samenwerking tussen bedrijven die aan dit ideaal voldoen.

Geld besparen met een laag-energie woning

Met een laag-energie woning spelen wij in op de klimaatsveranderingen die momenteel aan de orde van de dag zijn. Als bijkomend voordeel is een laag-energie woning ook nog eens goed voor uw eigen portemonnee, omdat u hiermee veel kosten kunt besparen. In ons Passiefhuiscentrum hebben zich allerlei bedrijven uit Nederland en uit omringende landen bij elkaar gevoegd om u te voorzien van informatie over de mogelijkheden om een laag-energie woning te realiseren. Wij bieden u bovendien de mogelijkheid om met bedrijven in contact te komen die u tijdens het hele bouw- of verbouwingsproces kunnen begeleiden. Dit gebeurt geheel onafhankelijk, zodat u altijd een eerlijk advies zult krijgen.

Meer weten: neem contact op of kom langs

Wilt u meer informatie over een laag-energie woning? Neem dan contact op met het Passiefhuiscentrum. Wij kunnen u te woord staan via telefoonnummer 0493 – 32 03 32 of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van meer informatie!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht