Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Nulwoningen

Nulwoningen

Nulwoningen worden in onze tijd steeds belangrijker. Het is dan ook heel fijn dat u bij het Passiefhuiscentrum terecht kunt voor alle benodigde informatie over het (ver)bouwen van energiezuinige woningen.

Nulwoningen : adviezen en producten

In ons Passiefhuiscentrum kunt u terecht voor informatie over nulwoningen. Wij hebben verschillende bedrijven uit het land bereid gevonden om bij ons een stand in te richten waar u alle informatie over nulwoningen kunt krijgen die u nodig heeft. Deze informatie kan gaan over de totale bouwbegeleiding die nuttig kan zijn om u zo weinig mogelijk zorgen te laten ervaren. Maar u kunt ook bij ons terecht voor allerlei producten die in nulwoningen essentieel zijn. Als initiatief van Pladeko Ramen en Deuren B.V. uit Deurne kunt u bij ons ook terecht voor isolerende en milieuvriendelijke kozijnen en deuren en vele andere producten op het gebied van nulwoningen. Wat dacht u bijvoorbeeld van diverse klimaatsystemen van Brink Climate Systems B.V. of van Zehnder Group Nederland b.v. of zonwering van Renson Sunprotection-Screens NV uit het Belgische Waregem? Bij ons kunt u terecht voor zeer veel verschillende adviezen en producten. Wij staan u graag te woord via telefoonnummer 0493 – 32 03 32. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van nulwoningen.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht