Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Nulwoningen

Nulwoningen worden in onze tijd steeds belangrijker voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Het is dan ook heel fijn dat u bij het Passiefhuiscentrum terechtkunt voor alle benodigde informatie over het (ver)bouwen van energiezuinige woningen. Maak kennis met onze professionals die u van advies op maat voorzien.

Adviezen en producten voor het bouwen van nulwoningen

In ons passiefhuiscentrum in Deurne, vlak bij Helmond, kunt u terecht voor informatie en adviezen over nulwoningen. Verschillende bedrijven uit het hele land hebben bij ons een stand ingericht waar u alle informatie over nulwoningen kunt krijgen. Deze informatie gaat bijvoorbeeld over totale bouwbegeleiding om u zo weinig mogelijk zorgen te laten ervaren. U kunt ook bij ons terecht voor allerlei producten die in passiefhuizen of laag-energie-woningen essentieel zijn, zoals isolerende en milieuvriendelijke kozijnen en deuren. Kom langs en ontdek wat wij voor uw project kunnen betekenen!

Wilt u advies op maat ontvangen? Maak dan een afspraak

Bij ons kunt u terecht voor zeer veel verschillende adviezen en producten van diverse bedrijven die staan voor duurzaam bouwen. Neem hiervoor contact met ons op, telefonisch via 0493 – 32 03 32 of per e-mail via info@passiefhuiscentrum.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van nulwoningen.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht