Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Passief bouwblok

Passief bouwen doet u met een passief bouwblok. Pladeko Ramen en Deuren B.V., aangesloten bij het Passiefhuiscentrum, is uw leverancier voor dit geweldige bouwsysteem met vele mogelijkheden in isolatiewaarden. Ook zijn er nog andere partners aangesloten die een goed isolerend product op de markt zetten. Ontdek de mogelijkheden voor uw duurzaam woon- of werkproject!

Stapelen met een passief bouwblok

Vanwege onze onafhankelijke rol kunt u bij ons de voordeligste en snelste methodes vinden om muren op te trekken zonder warmteverlies, zoals hout-skelet-bouwen. Onze methode met een passief bouwblok staat goed aangeschreven in de bouw bij passiefhuizen. Met een passief bouwblok staat uw muur, gevel of garage in korte tijd. Het Passiefhuiscentrum kan uw wensen doorspelen naar de juiste aannemers en bouwbegeleiders bij u in de buurt, waardoor u er zeker van kunt zijn met een goede partij samen te werken. Bouwen met een passief bouwblok heeft de volgende voordelen:

 

  • Er bestaat geen verlies van warmte door het kliksysteem dat de naden goed afsluit.
  • Door bewapend beton te gebruiken zijn de muren stevig en is het materiaal zeer hittebestendig bij brand.
  • Er zijn vele mogelijkheden qua vormgeving, zowel bogen als rechte constructies.
  • Het materiaal is vergelijkbaar met bouwstenen die naderhand gevuld worden met beton. Dit is een snelle manier van werken.

Nee contact met ons op voor meer informatie over deze methode

Om in contact te komen met de leverancier van het passief bouwblok of voor meer informatie over andere isolerende systemen, zoals passief massief bouwen, kunt u contact opnemen met onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar 0493 – 32 03 32 of door een e-mail te sturen naar passiefhuiscentrum@pladeko.nl. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze showroom in Deurne, vlak bij Helmond.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht