Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passief bouwblok

Passief bouwblok

Pladeko Ramen en Deuren B.V., aangesloten bij het Passiefhuiscentrum is uw leverancier voor een geweldig bouwsysteem met vele mogelijkheden in isolatiewaarden. Ook zijn er nog andere partners aangesloten die een goed isolerend product op de markt zetten.

Vanwege onze onafhankelijke rol, kunt u bij ons de voordeligste en snelste methodes vinden om muren op te trekken zonder warmteverlies. De methode met passief bouwblok staat goed aangeschreven in de bouw bij passiefhuizen.

Passief bouwblok: Stapelen

Met een passief bouwblok staat uw muur, gevel of garage in korte tijd. Het Passiefhuiscentrum kan uw wensen doorspelen naar de juiste aannemers en bouwbegeleiders bij u in de buurt, aangesloten bij het Passiefhuiscentrum, waardoor u er zeker van kunt zijn met een goede partij samen te werken.

  • Er bestaat geen verlies van warmte door het kliksysteem dat goed de naden afsluit.
  • Door bewapend beton te gebruiken zijn de muren stevig en is het zeer hittebestendig bij brand.
  • Vele mogelijkheden qua vormgeving, zowel bogen als rechte constructies.
  • U kunt het vergelijken met bouwstenen die naderhand gevuld worden met beton. Dit is een snelle manier van werken.

Meer informatie en contact

Om in contact te komen met de leverancier van het passief bouwblok of voor andere goed isolerende systemen, kunt u met het Passiefhuiscentrum contact opnemen met onze medewerkers. Ook wanneer u vragen over dit bouwmateriaal heeft kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: 0493 – 32 03 32.  Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze showroom!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht