Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Passief bouwen event

Bent u van plan om een energiezuinig huis te bouwen of te renoveren, dan kunt u zich laten informeren door deelnemers aan het Passiefhuiscentrum die ook op het passief bouwen event aanwezig zijn. Ieder jaar kunt u in contact komen met de beste leveranciers en bouwbedrijven. En stel direct uw vragen, of doe mee met een workshop! Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen direct contact op te nemen met het Passiefhuiscentrum waar u het gehele jaar door terecht kunt.

Passief bouwen event: informatief

Het Passief Bouwen Event is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit informatieve evenement is opgezet om partners in passief bouwen en particulieren samen te brengen. Wat is er allemaal te doen op deze beurs voor passief bouwen?

 

  • Presentatie van diensten en materialen die onze deelnemers te bieden hebben.
  • Als particulier kunt u kiezen uit een groot aanbod aan workshops op één van de evenementendagen.
  • Bij de stands kunt u informatie opvragen over producten en meer op het gebied van passief bouwen.

 

Houd de website van het Passiefhuiscentrum in de gaten voor actuele informatie over het volgende passief bouwen event. Of wellicht beter nog: u maakt een afspraak voor een bezoek aan het Passiefhuiscentrum voor alle gewenste informatie en u kunt direct aan de slag!

Neem contact op voor meer informatie of bezoek de showroom

Heeft u vragen over het passief bouwen event van aankomend jaar, dan belt u met het Passiefhuiscentrum op telefoonnummer: 0493 – 32 03 32. Wij vertellen u ook graag in onze showroom waar u snel een goed beeld kunt krijgen van onze mogelijkheden en de eventuele kostprijs van uw passiefhuis.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht