Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

De kostprijs van passief bouwen

Verschillende ondernemingen adviseren u over passief bouwen en kunnen u meer vertellen over de kostprijs. Al deze informatie wint u in bij het Passiefhuiscentrum in Deurne, vlak bij Helmond. Wij zijn een uniek platform van bouwbedrijven die duurzaam omgaan met hun bedrijfstak en daarmee het milieu sparen. Voor deskundig advies over de kostprijs van het bouwen van een passiefhuis, schakelt u daarom onze ervaren specialisten in!

Passief bouwen is de kostprijs meer dan waard

Passief bouwen heeft de toekomst en steeds meer mensen willen weten wat de kostprijs is van een nieuw passiefhuis of wat het kost om hun bestaande woning of bedrijfslocatie te verbouwen tot een energiezuinig gebouw. Bij ons passiefhuiscentrum hebben verschillende bedrijven een stand van waaruit zij u alle benodigde informatie geven over de kostprijs van het bouwen van een passiefhuis. Op het gebied van passief bouwen voorzien wij u daarnaast van meer informatie over energiezuinig bouwen dan enkel de kostprijs. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor energiebesparende kozijnen en deuren, maar ook verschillende leveranciers van klimaatsystemen en designradiatoren, zoals Zehnder Group Nederland B.V., vindt u hier. De standhouders binnen ons Passiefhuiscentrum komen allemaal uit Nederland en omringende landen. Dat maakt onze locatie in Deurne een uniek platform voor energieneutraal bouwen.

Wilt u meer weten over de kostprijs van een passiefhuis? Bel ons op

Wilt u meer weten over passief bouwen en de kostprijs van een passiefhuis? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0493 – 32 03 32 of per e-mail via info@passiefhuiscentrum.nl. Wij vertellen u graag meer over deze duurzame manier van bouwen voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht