Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passief bouwen kostprijs

Passief bouwen kostprijs

Verschillende ondernemingen kunnen u adviseren over passief bouwen en kunnen u meer  vertellen over de kostprijs. Deze informatie kunt u inwinnen in het Passiefhuiscentrum in Deurne. Wij zijn een uniek platform van bouwbedrijven die duurzaam omgaan met hun bedrijfstak en daarmee het milieu sparen.

De passief bouwen kostprijs is de investering meer dan waard

Passief bouwen heeft de toekomst en steeds meer mensen willen weten wat de kostprijs is van een nieuw passiefhuis of wat het kost om hun bestaande woning of bedrijfslocatie te verbouwen tot een energiezuinig gebouw. Bij ons hebben verschillende bedrijven een stand, van waaruit zij u alle benodigde informatie geven. Echter, op het gebied van passief bouwen kunnen wij u van meer informatie voorzien dan alleen over de kostprijs. Niet alleen kunt u hier terecht voor energiebesparende kozijnen en deuren, maar ook verschillende leveranciers van klimaatsystemen en design radiatoren, zoals Zehnder Group Nederland bv vindt u hier. De standhouders binnen ons Passiefhuiscentrum komen uit Nederland en ons omringende landen en dit maakt onze locatie een uniek platform voor energiezuinig (ver)bouwen. Wilt u meer weten over passief bouwen en de kostprijs? Bel gerust met een van onze medewerkers . U kunt bellen naar nummer 0493 – 32 03 32.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht