Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Passief bouwen

Het Passiefhuiscentrum staat klaar voor al uw vragen over passief bouwen. U kunt ons bezoeken voor het bekijken van bouwmaterialen en afwerking van huis, kantoor of gebouw. Omdat deze manier van bouwen volgens normen en eisen verloopt, kunt u ons inschakelen voor informatievoorziening. Een passiefhuis levert vele voordelen op.

Passief bouwen: comfort

Passief bouwen is voor het Passiefhuiscentrum een hoofddoel, omdat het bijdraagt aan het milieu. Maar vergeet ook niet dat u met passief bouwen investeert in comfortabel wonen. Het levert u meer op dan een lage energierekening. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Gezondere lucht in uw huis, door goede ventilatie. Schimmel en vochtplekken krijgen bijvoorbeeld geen kans om te ontstaan.
  • Aircosystemen zijn niet nodig in de zomer, vanwege de goede warmtebalans. U bespaart hiermee veel kosten op uw energierekening, het is beter voor het milieu en uw wooncomfort gaat omhoog.
  • Bij passief bouwen wordt tocht in huis uitgesloten, vanwege de naadloze constructies. In combinatie met goed isolerende kozijnen, glas en deuren woont u in alle comfort zonder extra stookkosten.

Meer informatie en contact

Overweegt u om passief te gaan bouwen en wilt u daarvoor in contact komen met de juiste partijen? Bel het Passiefhuiscentrum voor meer informatie op: 0493 – 32 03 32.

Relevante links

[link]

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.