Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Passief massief bouwen

Passief massief bouwen levert huizen en panden op die klaar zijn voor een milieubewuste en duurzame toekomst. Deze energiezuinige manier van bouwen scheelt u daarnaast flink in de portemonnee. Bij het Passiefhuiscentrum in Deurne, vlak bij Helmond, zijn bedrijven aangesloten die zich willen inzetten voor een verantwoorde manier van bouwen en renoveren. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor een passief-massief-huis van hoogwaardige materialen.

De voordelen van passief massief bouwen

Passief massief bouwen begint met een traditionele spouwconstructie, waarbij de keuze van het materiaal heel belangrijk is. Het hele passief-massief-huis wordt opgebouwd uit louter massieve materialen, zoals baksteen. Het gevolg van het principe van passief massief bouwen is dat uw woning of bedrijfspand energieneutraal is en helemaal klaar is voor de toekomst. Wij hebben in het Passiefhuiscentrum verschillende bedrijven bereid gevonden om uitleg te geven over deze manier van passief bouwen. Bovendien geven zij u deskundig advies over de verschillende producten die van uw passief-massief-huis een zeer energiezuinig geheel maken. U kunt hierbij denken aan zonwering, ramen en kozijnen of ventilatiesystemen die binnen uw passief-massief-huis passen.

Wilt u meer informatie over een passief-massief-huis? Bel ons op

Wij willen u graag meer vertellen over passief massief bouwen en de mogelijkheden voor uw project. U neemt hiervoor contact met ons op via het telefoonnummer 0493 – 32 03 32 of per e-mail via info@passiefhuiscentrum.nl. U kunt ook langskomen in onze showroom in Deurne, vlak bij Helmond. Maak hiervoor wel eerst een afspraak, zodat wij ruim de tijd voor u hebben. Wij verwelkomen u graag!

Relevante links

[link]

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht