Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passief massief huis

Passief massief huis

De aangesloten leveranciers in het Passiefhuiscentrum leveren hoogwaardige passiefhuismaterialen. Ook kan het Passiefhuiscentrum u in contact brengen met deze leveranciers en met bouwbedrijven voor de bouw van een passief massief huis. Kiest u voor de traditionele constructies en werken met stenen, dan is dat namelijk ook mogelijk.

Passief massief huis : waarom traditioneel?

Het Passiefhuiscentrum is een kenniscentrumwaar u voor alle informatie die u nodig heeft bij het maken van de keuze op welke manier u een passiefhuis bouwt, of dit nu in de vorm van een passief massief huis is of door middel van een andere bouwwijze. De traditionele uitstraling van een passief massief huis kan van esthetische waarde zijn, maar met een spouwconstructie maakt u ook gebruik van isolatie en ventilatie die u gewend bent. Denk aan de volgende punten:

  • Kozijnen van topkwaliteit.
  • Ramen die isoleren en warmte behouden.
  • Daken van traditionele materialen maar volgens de passiefhuisnorm.
  • Gevels van origineel steen, maar wel met maximale isolatie.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u hulp nodig bij de ontwikkeling en uitvoering van de bouw bij een passief massief huis? Snel een vraag stellen kan via ons contactformulier. Voor een direct antwoord op uw vraag belt u het Passiefhuiscentrum op: 0493 – 32 03 32.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht