Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passiefhuis advies

Passiefhuis advies

Het Passiefhuiscentrum is de plek om voor een passiefhuis advies in te winnen bij diverse deskundigen. Wij helpen u graag aan deskundige raad over een duurzame en energiezuinige woning of bedrijfslocatie.

Passiefhuis: advies op maat

Een passiefhuis is op verschillende manieren te realiseren en bij ons kunt u daarover deskundig advies inwinnen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een geheel nieuw pand neer te zetten of om een bestaande woning te renoveren. U kunt over de bouw van een passiefhuis advies krijgen van onze bouwbegeleiders. Zij kunnen ervoor zorgen dat u geen zorgen heeft tijdens het gehele bouwproces. Maar ook over het gebruik van isolatiemateriaal in uw passiefhuis is het mogelijk bij ons advies in te winnen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de showroom van Plakedo Ramen en Deuren B.V. te kijken. Het Passiefhuiscentrum is een initiatief van dit bedrijf en zij hebben zich gespecialiseerd in het leveren van energiebesparende deuren en kozijnen.

Neem contact op of bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over ons centrum en hoe u over een passiefhuis meer advies kunt krijgen, neem dan contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 0493 – 32 03 32. Wij verwelkomen u bovendien graag in onze showroom!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht