Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passiefhuis bouwen

Passiefhuis bouwen

Als u een passiefhuis laat bouwen, komen er vele vragen boven die het Passiefhuiscentrum voor u kan oplossen. Wij zijn expert op het gebied van leveranciers en bouwbedrijven voor energiezuinige bouw. Wij denken met u mee en wijzen u op hiaten in het bouwproces, zodat u volledig voorbereid aan uw bouwproces kunt starten.

Passiefhuis bouwen: kenniscentrum

Het Passiefhuiscentrum biedt voor particulieren die een passiefhuis willen bouwen de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan ons kenniscentrum. U kunt op die manier prettig kennis maken met onze standhouders die materiaal leveren waarmee u uw passiefhuis kunt bouwen. Wij hebben met deze partners een setting gemaakt waar u de materialen kunt bekijken, testen en vergelijken. Uiteraard kunnen wij daar deskundig advies bij leveren of u in contact brengen met deze leveranciers zelf.

  • Kom zelf de materialen bekijken, voelen en testen. U komt zo niet voor onplezierige verrassingen te staan.
  • Bespreek uw wensen met onze deskundige medewerkers. Zij maken u wegwijs bij de materiaalkeuze die nodig is om een passiefhuis te bouwen naar de eisen.
  • Een centrum waarbij u als klant met een professional wordt gekoppeld, zorgt voor overzicht en onafhankelijk advies.

Meer informatie en contact

Wilt u eens het Passiefhuiscentrum bezoeken, omdat u een passiefhuis of laagenergiewoning gaat of laat bouwen? Dan zijn wij te vinden op deze plattegrond. Maak gerust van te voren een afspraak via ons telefoonnummer: 0493 – 32 03 32.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht