Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Passiefhuis bouwen

Het Passiefhuiscentrum staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over een passiefhuis bouwen. U kunt ons bezoeken voor het bekijken van bouwmaterialen en om advies in te winnen over de afwerking van uw huis, kantoor of gebouw. Omdat het bouwen van een passiefhuis volgens verschillende normen en eisen verloopt, schakelt u ons in voor informatievoorziening op maat.

Ervaar optimaal comfort door een passiefhuis te bouwen

Passief bouwen is voor het Passiefhuiscentrum een hoofddoel, omdat een passiefhuis bijdraagt aan het milieu en een duurzame toekomst. Vergeet ook niet dat u met passief bouwen investeert in comfortabel wonen. Een passiefhuistoestel levert u namelijk meer op dan enkel een lage energierekening. Denk bijvoorbeeld aan de volgende punten:

 

  • Gezondere lucht in uw huis, door goede ventilatie. Schimmel en vochtplekken krijgen bijvoorbeeld geen kans om te ontstaan.
  • Aircosystemen zijn niet nodig in de zomer vanwege de goede warmtebalans. U bespaart hiermee veel kosten op uw energierekening, het is beter voor het milieu en uw wooncomfort gaat omhoog.
  • Bij passief bouwen, bijvoorbeeld met een passief bouwblok, wordt tocht in huis uitgesloten vanwege de naadloze constructies. In combinatie met goed isolerende kozijnen, glas en deuren woont u in alle comfort zonder extra stookkosten.

Bel ons op voor meer informatie over het bouwen van een passiefhuis

Overweegt u om passief te gaan bouwen en wilt u daarvoor in contact komen met de juiste partijen? Neem dan contact met ons op en ontvang meer informatie over ons kenniscentrum in Deurne, vlak bij Helmond. U kunt ons telefonisch bereiken via 0493 – 32 03 32 of per e-mail via passiefhuiscentrum@pladeko.nl. Wij voorzien u van deskundig advies over het bouwen van uw passiefhuis! Bezoek ook een van onze events of beurzen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Relevante links

[link]

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht