Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Een passiefhuis start met een gedegen concept

Het Passiefhuiscentrum heeft zich gericht op professionals en particulieren die zich bezig houden met het passiefhuis en dit concept. De afgelopen jaren is er een flinke toename en interesse in de bouw van passiefhuizen voor een duurzame en energiezuinige toekomst. Daarom leveren wij als informatiecentrum alles wat u wilt weten over klimaatneutraal wonen.

Uw eigen smaak in uw passiefhuis met een uniek concept

U kunt uw passiefhuis zo ontwerpen dat dit concept volledig uit te voeren is naar uw smaak. Het Passiefhuiscentrum begeleidt u daarbij van begin tot eind. Zij ondersteunen u onder andere bij de volgende stappen van het proces:

 

  • Het concept van een passiefhuis begint bij advisering over de locatie, planning en budgettering.
  • Leveranciers die zich hebben gespecialiseerd in de aanlevering van bouwmaterialen voor een passiefhuis kunt u bij ons vinden. Zij helpen u bij de ontwikkeling van uw droomhuis, gebouwd met hoogwaardig materiaal.
  • Ook voor het renoveren van woningen, bedrijfspanden en schoolgebouwen, kunt u onze experts inschakelen.

 

Er is veel mogelijk bij het bouwen van uw passiefhuis, bijvoorbeeld met een bouwblok. Voor een concept op maat wordt u bij onze organisatie voor het passiefhuis volledig geïnformeerd. Afhankelijk van uw smaak en budget geven wij uw ontwerp vorm, tot in de details.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd in een passiefhuis en wilt u dit concept bespreken met een van de adviseurs van het Passiefhuiscentrum? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0493 – 32 03 32 of passiefhuiscentrum@pladeko.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Deurne, vlak bij Helmond. Maak daarvoor wel eerst een afspraak.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht