Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passiefhuis concept

Passiefhuis concept

Het Passiefhuiscentrum heeft zich gericht op professionals en particulieren die zich bezig houden met het passiefhuis en dit concept. Een toename van interesse in de bouw van passiefhuizen de afgelopen tien jaar is een feit. Daarom leveren wij als informatiecentrum alles wat u wilt weten over klimaatneutraal wonen.

Passiehuis concept: eigen smaak

U kunt uw passiefhuis zo ontwerpen dat dit concept volledig uit te voeren is naar uw smaak. Het Passiefhuiscentrum begeleidt u daarbij van begin tot eind, als dat uw wens is.

  • Het ontwikkelen van een passiefhuisconcept begint bij advisering over locatie, planning en budgettering.
  • Leveranciers die zich hebben gespecialiseerd in de aanlevering van passiefhuis bouwmaterialen kunt u bij ons vinden. Zij helpen u bij de ontwikkeling van uw droomhuis, gebouwd met hoogwaardig materiaal.
  • Ook voor het renoveren van woningen, bedrijfspanden en schoolgebouwen, kunt u onze experts inschakelen.

Er is veel mogelijk bij het bouwen van uw passiefhuis. Voor een concept op maat wordt u bij het Passiefhuiscentrum volledig geïnformeerd. Afhankelijk van smaak en budget kan een ontwerp modern vorm gegeven worden of meer met een traditionele ‘look’.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een passiefhuis en wilt u dit concept bespreken met een van de adviseurs van het Passiefhuiscentrum, dan kunt u bellen met 0493 – 32 03 32.Wij sturen u graag informatie toe via het contactformulier. Voor overige vragen mailt u naar: passiefhuiscentrum@pladeko.nl.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht