Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passiefhuis details

Passiefhuis details

Verschillende bedrijven hebben zich bij ons verzameld om u over een passiefhuis alle mogelijke details te geven. Wij zijn het Passiefhuiscentrum in Deurne, een initiatief van Pladeko Ramen en Deuren B.V. en wij bieden particulieren en professionals de kans om zich goed voor te bereiden op een energiezuinige toekomst.

Passiefhuis: alle details tot in de puntjes verzorgd

Een passiefhuis is bijzonder vanwege alle milieubewuste details die worden aangebracht. Het is mogelijk om een nieuwbouwwoning of –bedrijfspand te bouwen dat voldoet aan alle eisen op het gebied van passief bouwen. Een passiefhuis is tot in de details energiezuinig met bijvoorbeeld goed isolerende ramen en deuren, maar bijvoorbeeld ook door een klimaatsysteem met warmteterugwinning. Bovendien hebben zich bij ons bedrijven gemeld die u kunnen helpen tijdens het bouwproces. Zij kunnen u bijvoorbeeld voorzien van een calculatie van de kosten. Binnen ons Passiefhuiscentrum zijn uit meerdere regio’s bouwbegeleiders actief. Zij werken als onafhankelijk adviseur, zodat zij u in alle facetten van het bouwen van een passiefhuis kunnen helpen, waarbij op alle details gelet wordt. Wilt u meer weten over een passiefhuis of heeft behoefte aan meer details? Neem dan contact met ons op via 0493 – 32 03 32. Daarnaast verwelkomen wij u uiteraard graag in onze showroom!

Speciale aanbieding

Tijdelijk 25% korting op al onze diensten!

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht