Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

De isolatie voor uw passiefhuis

Een passiefhuis begint bij een goede isolatie. In het Passiefhuiscentrum vindt u verschillende producten die ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand klaar is voor een milieubewuste en energiezuinige toekomst. Maak kennis met onze aangesloten bedrijven en professionals voor deskundig advies om een optimale isolatie voor uw passiefhuis te realiseren.

Specialist in het bouwen van een passiefhuis met optimale isolatie

Het Passiefhuiscentrum is een initiatief van Pladeko Ramen en Deuren B.V. uit het Brabantse Deurne, vlak bij Helmond. Wij willen een samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven die staan voor een energiezuinige toekomst en duurzaam bouwen. Daarom kunnen particulieren, professionals en bedrijven bij ons informatie inwinnen over een passiefhuis en de realisatie door bijvoorbeeld energiezuinige isolatie. Vanuit het hele land, maar ook uit België, hebben verschillende bedrijven zich bij ons aangemeld, die informatie geven en producten tonen die in een passiefhuis voor een goede klimaatbeheersing zorgen. In een passiefhuis begint een goede isolatie met energiebesparende kozijnen en deuren. Bij ons passiefhuiscentrum zijn daarbij ook bedrijven aangesloten, zoals Isobouw Systems B.V. en Isoprofs B.V. die u van alles kunnen vertellen op het gebied van isoleren en na-isoleren.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Een passiefhuis is geen passiefhuis zonder goede isolatie en de juiste systemen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen over het bouwen van een passiefhuis. U kunt daarvoor bellen naar 0493 – 32 03 32 of e-mailen naar info@passiefhuiscentrum.nl. Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showroom gevestigd in Deurne. Hier kunt u zich in alle rust oriënteren op onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.