Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Passiefhuis isolatie

Passiefhuis isolatie

Een passiefhuis begint bij een goede isolatie. In het Passiefhuiscentrum kunt u verschillende producten vinden die ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand klaar is voor een milieubewuste en energiezuinige toekomst.

Specialist in passiefhuis isolatie

Het Passiefhuiscentrum is een initiatief van Pladeko Ramen en Deuren B.V. uit het Brabantse Deurne. Wij willen een samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven die staan voor een energiezuinige toekomst. Daarom kunnen particulieren, professionals en bedrijven bij ons informatie inwinnen over een passiefhuis en de realisatie door bijvoorbeeld energiezuinige isolatie. Vanuit het hele land maar ook uit België hebben zich verschillende bedrijven bij ons aangemeld die informatie geven en producten tonen die in een passiefhuis voor een goede isolatie en een goede klimaatbeheersing zorgen. In een passiefhuis begint een goede isolatie met energiebesparende kozijnen en deuren, maar bij ons zijn ook bedrijven aanwezig, zoals Isobouw Systems bv en Isoprofs B.V. die u ook van alles kunnen vertellen op het gebied van isoleren en na-isoleren.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Een passiefhuis is geen passiefhuis zonder goede isolatie en de juiste systemen. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. U kunt ons bellen 0493 – 32 03 32. Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze showroom gevestigd in Deurne. Hier kunt u zich in alle rust oriënteren op onze mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht