Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Passiefhuistoestel

In het Passiefhuiscentrum staat een passiefhuistoestel van de Duitse topleverancier Stiebel Eltron. Dit product is gericht op de verwarming van kraanwater op een energiezuinige en elektrische manier. Op ons platform voor particulieren en leveranciers bieden wij de beste producten aan, om uw passiefhuis compleet te maken.

Passiefhuistoestel: diverse functies

Er zitten veel functies op een passiefhuistoestel, die het Passiefhuiscentrum voor u graag op een rijtje zet. Want naast het elektrisch verwarmen van water, is dit toestel ook in staat om te koelen. Laat u goed informeren over de mogelijkheden voor dit passiefhuisconcept.

 

  • Dit systeem warmt onder meer op door middel van de zon. De boiler levert gratis warmte op het moment dat het zonnig is.
  • Als u daarvoor kiest, kunt u het verbruik bijhouden. Zodat u uw eigen kosten in de hand kunt houden.
  • Omdat het binnenklimaat van passiefhuizen warmer wordt door gebruik van elektrische apparaten, is er een functie voor koelen gerealiseerd.

 

In het Passiefhuiscentrum krijgt u meer informatie over een modern passiefhuistoestel, dat uw energieverbruik reduceert.

 

Meer informatie en contact

Voor contact met de leverancier van dit passiefhuistoestel, kunt u Passiefhuiscentrum bellen voor registratie en gegevens op: 0493 – 32 03 32. Wilt u meer informatie opvragen over dit systeem of over hout-skelet-bouwen, dan kunt u mailen maar: passiefhuiscentrum@pladeko.nl.

Relevante links

[link]

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht