Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

PHPP berekening

Voor een PHPP berekening kunt u bij het Passiefhuiscentrum terecht. Wij bieden u een platform aan waar professionals op het gebied van energiezuinige woningen en particulieren samen komen. Met onze ervaring en ons netwerk helpen wij u graag in de stappen naar een laagenergie- of passiefwoning.

PHPP berekening: verschillende punten worden hierin meegenomen

Het Passiefhuiscentrum heeft de juiste contacten in huis die voor u een PHPP berekening kunnen maken. Dit is nodig om te berekenen of de norm wordt behaald die is gesteld aan passief bouwen. Bij deze dienstverlening wordt er naar de volgende punten gekeken:

 

  • Haalbaarheid van het aantal kilowattuur per vierkante meter. Om binnen de norm te blijven moet uw pand voldoen aan 15 kWh per vierkante meter per jaar.
  • Bij de PHPP berekening wordt de luchtdichtheid gemeten.
  • U krijgt een overzicht van de uitkomsten in een rapport, onder meer van verbruik van energie en gewonnen energie uit duurzame bronnen.
  • De expert kijkt bijvoorbeeld ook naar uw kruipruimte. Daar kunnen energiebesparende mogelijkheden worden toegepast.

 

Het Passiefhuiscentrum maakt op deze manier de certificering van uw energiewoning compleet.

Meer informatie en contact

Wilt u in contact komen met het Passiefhuiscentrum om een PHPP berekening te laten maken? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via: 0493 – 32 03 32. Mailen mag ook op ons e-mailadres: passiefhuiscentrum@pladeko.nl.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.