Pladeko Ramen & Deuren


Kwaliteit daar staan we voor, uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk.

Kwaliteit in product en uitvoering. Wij leveren en monteren hoogwaardige en zeer goed isolerende ramen en deuren, kwaliteitsproducten waarvan u veel vreugde zult beleven. Indien gewenst voorzien van testrapporten. Producten uitstekend geschikt voor nieuwbouw, maar zeker ook voor renovatie (vervangen van bestaande kozijnen). Of het nu gaat om een vrijstaande villa of een tussenwoning, een super modern of een traditioneel huis, wij hebben de passende kozijnen en deuren voor u.
Een dergelijk product vraagt uiteraard om een juiste montage. Onze monteurs hebben al jarenlange ervaring in het monteren van ramen en deuren en hebben aanvullende scholingen gevolgd bij onze fabrikanten om deze unieke producten op een juiste wijze te monteren en af te stellen. Onze monteurs zijn vakbekwaam, vriendelijk en dragen zorg voor een nette montage.

Ook servicewerkzaamheden en eventuele toekomstige reparatiewerkzaamheden worden door ons uitgevoerd.
Wij staan ten alle tijde in directe verbinding met onze fabrikanten en zijn hun verlengstuk voor de Nederlandse markt. Wij realiseren nieuwbouw van laagenergie tot passiefhuizen en voeren renovaties uit van bestaande panden, waarbij het kan gaan om alleen het vervangen van de kozijnen en deuren tot het vervangen van een complete gevelopbouw. Uiteraard vindt een juiste aansluiting van de kozijnen op de muur en tochtdichting in alle situaties plaats, waarbij het in nieuwbouwsituaties en bepaalde renovaties daarnaast ook zeer van belang is dat er luchtdicht gebouwd wordt.

Naast het plaatsen van de kozijnen verzorgen wij ook de luchtdichte aansluiting aan de binnenzijde. Wij hebben al diverse laagenergie-, passiefhuizen en grootscheepse renovaties gerealiseerd waarbij blowerdoortesten en thermografies hebben aangetoond dat wij een juiste luchtdichte aansluiting verzorgen.

Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland.

Mogen wij ook u enthousiasmeren?

 

Dr. Huub van Doorneweg 3
5753 PM Deurne
T. 0493 – 31 85 61
E. info@pladeko.nl
w. www.pladeko.nl

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.