Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/passiefhuiscentrum.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Passiefhuiscentrum
Deelnemers
Architecten
Adviseurs
Uitvoeringspartners
Projecten

Home » Wolf Thermo Module

Wolf Thermo Module

Het Passiefhuiscentrum werkt samen met verschillende partners binnen Europa, zoals met Wolf Thermo Module. Hoogwaardige producten, gericht op isolatie en duurzaam wonen. Via het Passiefhuiscentrum kunt u in contact komen met de Nederlandse partner van de Wolf Thermo Module, zodat u verzekerd bent van de beste producten voor uw isolatie.

Wolf Thermo Module: Duitse kwaliteit

Wolf Thermo Module is al sinds 1996 een expert op het gebied van bouwen met duurzame materialen en is partner van het passiefhuiscentrum. Via Pladeko levert dit Duitse bedrijf zijn producten voor de Nederlandse markt. De kwaliteit staat voorop. Toch zijn deze producten ook snel te installeren, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

  • Vloerplaten van hoogwaardige kwaliteit.
  • Isolerende en brandbestendige muurdelen.
  • Vloeren van polystyreen, tot negen meter leverbaar.
  • Isolerende dakbedekking, die makkelijk en snel te plaatsen is.

Wolf Thermo Module levert materialen die lang meegaan en een moderne uitstraling creëren.

Meer informatie: kom langs in onze showroom of neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de producten van Wolf Thermo Module, dan kunt u het Passiefhuiscentrum bellen op: 0493 – 32 03 32 of direct contact opnemen met Pl   adeko Ramen en Deuren via: 0493-318561. Uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze showroom te Deurne! Deze is door de weeks geopend van 9:30 – 17.00 uur.

Neem contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • Velden met een * zijn verplicht